De gokkast Revolution is een tijdloze fruitautomaat

De gokkast Revolution is een tijdloze fruitautomaat

De gokkast Revolution kan beschouwd worden als een tijdloze gokkast, waarbij je herkenning zult vinden als je denkt aan de fruitautomaten, zoals deze vroeger in elke snackbar en café om de hoek stonden opgesteld. De gokkast Revolution is nu ook online te spelen en biedt nog altijd even veel mogelijkheden als in het verleden. De vormgeving is uiteraard aangepast aan de eisen van deze tijd en dat geldt ook voor de geluidseffecten, die een realistische weergave bieden. Deze fruitautomaat kent vier rollen in het onderspel en biedt een rad van fortuin als leuk spelelement, waarmee je forse bedragen kunt winnen. De prijzen kunnen bij het rad van fortuin oplopen tot wel duizend credits, die aan de clubmeter kunnen worden toegevoegd. De minimale inzet van de gokkast Revolution bedraagt vijf credits, maar je kunt ook met veertig credits per spin gaan spelen. 

 

In het bovenspel van de gokkast Revolution kom je het rad van fortuin tegen met de clubmeter, waarbij er negen credits per spin van je speeltegoed zullen worden afgeschreven, maar waarbij je dus kans maakt om een totaal aantal credtis van tweehonderd tot duizend te winnen. Om in het bovenspel te kunnen spelen hoef je alleen maar negen credits over te zetten om een gokje te wagen. De gokkast Revolution is afkomstig uit de serie Classic gokkasten, die vooral bekend staan om hun eenvoud van het spel. Bij het spelen op de fruitautomaat Revolution zul je dan ook geen ingewikkelde elementen tegenkomen, maar kun je gewoon op je gemak de rollen laten draaien en zien wat je winst wordt.

 


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8253 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6915 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5372 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5038 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3438 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3799 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3776 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4131 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles