Moeder klaagt restaurantketen aan vanwege aanwezigheid gokkasten

Moeder klaagt restaurantketen aan vanwege aanwezigheid gokkasten

Debbie Keller is moeder van twee kinderen en werkt als makelaar in San Diego. Regelmatig brengt het gezin een bezoek aan de restaurantketen Chuck E. Cheese, maar de moeder heeft de keten nu aangeklaagd, omdat jaar kinderen op te jonge leeftijd met het gokken in aanraking zouden komen. Er staan namelijk Arcade speelautomaten in de restaurants opgesteld, waarvan Debbie Keller stelt dat deze vergeleken kunnen worden met gokkasten. De familierestaurants staan vol met de speelautomaten en de moeder van twee kinderen van 3 en 5 jaar vindt het onverantwoord, dat haar kinderen op een dergelijke jonge leeftijd al verleid worden om te gaan gokken.

 

De speelautomaten keren geen geld uit, maar de kinderen kunnen munten inwerpen, een spel spelen en afhankelijk van het resultaat worden er meer of minder kaartjes met punten uitgekeerd. Deze kaarten kunnen gebruikt worden om voor een prijs ingewisseld te worden. Hoe meer kaarten, hoe groter de prijs wordt. De advocaat van de moeder liet weten dat de restaurantketen Chuck E. Cheese wordt aangeklaagd, waarbij er een schadevergoeding zal worden gevraagd van 7 miljoen dollar. Het geld is echter niet het belangrijkste doel van de aanklacht, want het gaat de moeder erom dat alle speelautomaten uiteindelijk uit de restaurantketen zullen verdwijnen. Chuck E. Cheese liet weten dat de speelautomaten volgens de wet in Californië gewoon zijn toegestaan. De keten geeft verder geen commentaar, maar zoekt nog naar mogelijkheden om de zaak te laten seponeren. De hoorzitting over de kwestie moet nog worden gepland, dus de zaak ligt wat dat betreft nog open.

 

 

 


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  7230 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  5953 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  4454 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4107 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  2562 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  2896 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  2909 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3211 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles