Fruitautomaten gokhal kort en klein geslagen in Ter Apel

Fruitautomaten gokhal kort en klein geslagen in Ter Apel

Op de avond van dinsdag 10 januari heeft er in de plaats Ter Apel in de provincie Groningen een overval op een gokhal met fruitautomaten en andere speelautomaten plaatsgevonden. Er drongen in de avond een drietal overvallers de gokhal binnen en dit drietal gebruikte daarbij grof geweld. Op het moment van de overval waren er vijf bezoekers en een aantal medewerkers binnen. De overvallers richten zich vooral met niets ontziend geweld op de kassaruimte in de gokhal met fruitautomaten. De overvallers gebruikten daarbij sloophamers om met grof geweld de ramen en machines aan gort te slaan. Ook werd één van de beveiligingscamera’s met de sloophamer bewerkt.

 

De drie gemaskerde overvallers lieten de bezoekers verder met rust, maar één van de medewerkers heeft van een overvaller een klap in het gezicht ontvangen. De medewerker moest zich daarop in het ziekenhuis laten behandelen. De rest van de aanwezigen is ongedeerd gebleven. Het gemaskerde drietal heeft een tot nu niet bekendgemaakt geldbedrag buit gemaakt tijdens de gewelddadige overval. Tot nu toe zijn de overvallers nog altijd voortvluchtig, want de politie is er nog niet in geslaagd het drietal op te sporen. Om deze reden heeft de politie de bewakingsbeelden van de overval vrijgegeven en de beelden zijn online te bekijken. Het filmpje laat een duidelijk beeld zien van de brute overval op de gokhal, waarbij de boel kort en klein is geslagen. De politie hoopt met het vrijgeven van de beelden op tips en informatie van getuigen en van anderen, die meer over de zaak of over de overvallers kunnen vertellen.

 


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8005 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3575 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3913 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles