Speel op Super Joker en win tijdens Pasen 1000 credits

Speel op Super Joker en win tijdens Pasen 1000 credits

Het spelen op de Super Joker gokkast is altijd spannend, maar tijdens Pasen is het nog leuker om erop te gokken. Iedereen die namelijk op Super Joker gaat spelen, kan meedoen aan het Easter Spins toernooi en maakt kans op het winnen van maar liefst duizend credits. Niet alleen de winnaar van het Easter Spins toernooi wint een groot aantal credits, maar ook de spelers die op de tweede tot en met de tiende positie van de ranglijst zijn geëindigd. De tiende plek is goed voor 50 credits en de tweede plek is bijvoorbeeld goed voor 750 credits. Naarmate de positie op de ranglijst tot en met plek tien lager wordt, geldt dat het aantal te winnen credits eveneens minder wordt.

 

De Super Joker gokkast is direct via deze website te spelen. De gokkast wordt hierboven in het overzicht getoond. Om mee te doen aan het toernooi dat op 5 april en 6 april wordt gehouden, geldt dat de minimale storting 20 euro dient te bedragen. Verder is het zo dat de credits als bonusgeld toegekend worden, zodat daar voor de uitbetaling speciale voorwaarden op van toepassing zijn. Super Joker is een klassieke gokkast met 10 spaarpotten en kent een bovenspel. Het is een van de populaire gokkasten die via deze website beschikbaar worden gesteld om rechtstreeks op te gokken. Als je voor echt geld wilt spelen, dan is het wel nodig om je te registeren en geld te storten. Daarna is het meteen mogelijk om nog mee te doen aan het leuke toernooi op tweede paasdag en kun je extra credits winnen.

 


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8006 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3576 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles