Maak kennis met videoslot Guns N Roses

Maak kennis met videoslot Guns N Roses

Het zal nog even duren voordat het mogelijk is om op het videoslot Guns ’N Roses te spelen, maar er kan al wel kennis worden gemaakt met de spelelementen van dit nieuwe videoslot van Netent. Dit is namelijk een van de videoslots die door Netent in het volgend jaar gelanceerd zal worden en is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige band. Voor de fans van deze band die er ook van houden om online te gokken, is het natuurlijk fantastisch dat dit videoslot er komt, maar ook als niet liefhebber van de muziek is het zeker de moeite waard om straks te gaan spelen op het nieuwe Netent videoslot.

 

Overigens duurt het niet heel lang voordat het mogelijk is om echt op het videoslot Guns ’N Roses te spelen, want de lancering staat gepland op 21 januari 2016. Ook dit keer is er door Netent weer veel aandacht besteed om het spel zo aantrekkelijk mogelijk maken door verschillende spelelementen te combineren. Zo is het spel onder meer voorzien van expanding wilds, vervangend wilds, gratis spins, legend spins en een crowd-pleaser bonusgame. Een van de extra leuke elementen is dat de speler de keuze heeft om uit verschillende hits een keuze te maken om de muziek op de achtergrond te laten spelen. Er zijn in totaal twintig winlijnen beschikbaar en er kan een keuze uit meerdere inzetniveaus worden gemaakt.

 

Voor de lancering van het nieuwe videoslot in januari, komen er dit jaar natuurlijk eerst nog een aantal andere videoslots uit. Morgen wordt namelijk de lancering van het videoslot Koi Princess verwacht.  Er zullen dan door meerdere online casino’s weer leuke acties georganiseerd worden.

 


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  7230 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  5953 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  4454 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4107 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  2562 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  2896 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  2909 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3211 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles