Jackpot Mega Fortune boven 5 miljoen euro

Jackpot Mega Fortune boven 5 miljoen euro

Het is in deze tijd extra spannend om op het videoslot Mega Fortune te spelen. De jackpot is namelijk de grens van 5 miljoen euro te boven gekomen. Dat betekent dat de kans groot is dat er dit jaar nog een winnaar komt die zich multimiljonair kan gaan noemen. Het is zelfs mogelijk dat het nog gebeurt in de maand november. Elke keer als er nu op gespeeld wordt door spelers, stijgt de spanning ten top, maar stijgt ook het jackpotbedrag steeds wat verder. De kans is dan ook aanwezig dat binnen afzienbare tijd het bedrag van 6 miljoen euro nog wordt bereikt. Iedereen die nu op videoslot Mega Fortune gaat spelen, heeft een kans om het jaar 2016 op een fantastische manier af te sluiten en het nieuwe jaar op een geweldige manier te beginnen.

 

De jackpot van Mega Fortune is nog wel eens veel hoger geweest, maar het gemiddelde bedrag dat regulier wordt uitgekeerd als er een winnaar komt, is met ruim 5 miljoen euro al voorbij geschreven. Aangezien het gemiddelde jackpotbedrag van Mega Fortune dat uitgekeerd wordt, lager ligt, wordt de kans met het verstrijken van de tijd steeds groter dat er snel een winnaar komt. Wie gaat gokken op dit videoslot dient in de bonusronde terecht te komen om kans te maken op de allergrootste jackpot. De bonusronde met het rad van fortuin dient volledig uitgespeeld te worden en bovendien moet de pijl op het laatst op het jackpotvakje eindigen. Er zijn naast de miljoenenjackpot nog twee jackpotbedragen te winnen op dit videoslot.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8253 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6914 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5372 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5038 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3438 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3799 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3776 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4131 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles