Playsunny deelt free spins uit voor avontuurlijk videoslot

Playsunny deelt free spins uit voor avontuurlijk videoslot

Playsunny heeft deze week weer verschillende leuke acties lopen. Zo is er de actie rond het avontuurlijke videoslot Pyramid Quest  for Immortality. Hier kunnen namelijk free spins voor worden verkregen van maandag 9 oktober tot en met woensdag 11 oktober. Het is dan eerste de bedoeling om live roulette of live common draw blackjack te spelen. Voor elke 20 euro inzet die namelijk op een van de speciale speeltafels geplaatst wordt, krijgt de speler 50 free spins voor het avontuurlijke videoslot. Dat is overigens niet alleen deze week van maandag tot en met woensdag het geval. Ook de derde week van oktober en de laatste week van de maand oktober wordt deze actie van maandag tot en met woensdag gehouden.

 

Het is wel even belangrijk om rekening te houden met de openingstijden van de speciale speeltafels. De tafels voor blackjack zijn weliswaar 24 uur geopend per dag, maar voor Pyramid roulette geldt dat de speeltafel pas om 14.00 uur opengaat en om 02.00 uur weer dichtgaat. Overigens kunnen er tijdens de actie meerdere keren free spins gewonnen worden. Zo kunnen spelers vandaag met de actie meedoen, maar dinsdag en woensdag ook nog een gokje wagen om free spins te krijgen voor het avontuurlijke videoslot. Playsunny heeft nog een bijzondere actie in de aanbieding, waarbij er een geweldige reis naar New York kan worden gewonnen. Dat is niet zomaar een reis, maar een geweldige ervaring, waarbij de overgang van het oude jaar naar het nieuwe jaar wordt gevierd.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8254 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6916 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5372 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5038 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3438 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3799 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3776 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4131 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles