Summer Freeroll toernooi bij Slotsmagic

Summer Freeroll toernooi bij Slotsmagic

Spelers die de week op een spannende manier willen beginnen, hebben de kans om vandaag mee te doen aan het Summer Freeroll toernooi dat door Slotsmagic georganiseerd wordt. Het spelen op videoslots wordt op deze manier nog weer wat aantrekkelijker. Er komt namelijk extra spanning bij kijken, omdat er een strijd wordt gevoerd.

 

Een strijd tussen de deelnemers die natuurlijk allemaal zo hoog mogelijk willen eindigen. Er worden overigens vandaag meerdere toernooien gestart met een freeroll karakter. Om de paar uur gaat er namelijk een nieuw toernooi van start. Wie dus eerst nog even aan het werk moet, kan na het werk een toernooi uitkiezen om mee te doen.

Wie vandaag niet hoeft te werken, heeft de optie om direct mee te doen aan een van de Summer Freeroll toernooien. Er zijn altijd actuele toernooien beschikbaar, maar er kan ook gewacht worden op de eerstvolgende wedstrijd. Spelers die een account hebben, kunnen een herinnering ontvangen vlak voordat de volgende competitie aanvangt. Op deze manier kan men er vanaf de start al bij zijn en dat is natuurlijk nog leuker.

 

Overigens kunnen spelers die vandaag Slotsmagic bezoeken ook in aanmerking komen voor een Daily Pick. Dat is een speciale aanbieding die alleen op deze dag geldig is en binnen 24 uur weer komt te vervallen. Wie mee wil doen aan de Summer Freeroll toernooien dient zich daarvoor wel aan te melden. Zo moet er een aanmelding komen en een speciale code worden gebruikt, waarmee de speler toegang verkrijgt tot de wedstrijd.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8005 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3575 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3913 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles