Butterfly Staxx videoslot toernooi met cashprijzen

Butterfly Staxx videoslot toernooi met cashprijzen

Butterfly Staxx is een bijzonder fraai vormgegeven videoslot dat voorzien is van allerlei spannende features. Het videoslot is bij veel spelers populair en dat is ook een reden dat PlaySunny er deze week voor gekozen heeft een speciaal toernooi te organiseren. Op dinsdag 16 januari is het namelijk mogelijk om mee te doen aan het Butterfly Staxx toernooi en kans te maken op een van de vijf cashprijzen. PlaySunny organiseert dagelijks toernooien en deze week is ervoor gekozen om een enkel videoslot centraal te stellen tijdens ieder toernooi.

 

Wie vandaag wil meedoen aan een wedstrijd om de beste netto winst te krijgen, kan gaan spelen op Twin Spin. Dat is namelijk het videoslot dat vandaag centraal staat en waar spelers op kunnen spelen om eveneens kan te maken op het winnen van een cashprijs. Butterfly Staxx heeft een kleurrijk thema, waarin vlinders de hoofdrol spelen. Het videoslot is totaal anders qua spelbeleving dan bijvoorbeeld Twin Spin. Door steeds een ander slot te kiezen voor een toernooi wordt aan de wensen van meerdere spelers tegemoet gekomen.

 

Een ieder heeft namelijk wel een voorkeur voor een bepaald slot om op te gaan gokken. Als dat videoslot dan onderdeel uitmaakt van een toernooi is het helemaal geweldig om op te gaan gokken. Butterfly Staxx beschikt over vijf rollen en het spel wordt gespeeld met vier rijen. Een rol kan helemaal uit vlinders bestaan en dat betekent dat er meer kans gemaakt wordt op een winnende combinatie. De hoofdprijs van het Butterfly Staxx toernooi bedraagt overigens 50 euro cash.


Meest gespeelde gokkasten
  • Bells on Fire
    8284 x gespeeld Bells on Fire
  • Simply Wild
    6945 x gespeeld Simply Wild
  • Allways Fruits
    5402 x gespeeld Allways Fruits
  • MultiPlayer Fruits4real
    5070 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
  • Pinocchio
    3460 x gespeeld Pinocchio
  • Money Honey
    3832 x gespeeld Money Honey
  • Golden gate
    3800 x gespeeld Golden gate
  • Double Sixteen
    4161 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles