Twin Spin toernooi om het nieuwe jaar mee te starten

Twin Spin toernooi om het nieuwe jaar mee te starten

Het is de eerste maandag van het nieuwe jaar en het is natuurlijk een dag om even bij te komen van de feestdagen. Die zijn nu achter de rug en het is nu dan ook tijd voor de nodige ontspanning. Tenzij er natuurlijk nog visites afgelegd moeten worden om familie of vrienden nog een gelukkig nieuwjaar te wensen. Tussen de visites door of erna is het dan wel even tijd om te ontspannen en daar is een prima manier voor.

Er wordt  vandaag door PlaySunny namelijk een Twin Spin toernooi georganiseerd. Deelname is heel gemakkelijk. Dat kan door simpelweg voor geld te gokken op het videoslot Twin Spin en in elk geval 20 keer de rollen te laten draaien. Dan is het natuurlijk de bedoeling om de beste speler van het Twin Spin toernooi te worden. Dat kan door de hoogste netto winst te scoren. Dat is de uitkomst van de totale winst minus de inzet. Gemakkelijker kan het haast niet, maar vergeet niet dat er ook veel andere spelers aan dit spannende videoslot toernooi meedoen.

Er zijn uiteraard prijzen te winnen en in dit geval deelt PlaySunny cashprijzen uit aan de vijf beste spelers. 50 euro cash is de hoofdprijs en daarnaast zijn er nog prijzen met bedragen van 25 euro, 15 euro, 10 euro en 5 euro. De prijzen zijn niet gigantisch hoog, maar het geeft natuurlijk wel een kick om de beste speler van het Twin Spin te worden. Dan begint het jaar meteen op een leuke manier en dat belooft veel goeds voor de rest van het jaar.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  4536 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  3656 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  2507 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  2312 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  1282 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  1469 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  1447 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  1634 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles