Win spins en cashprijzen in PlaySunny

Win spins en cashprijzen in PlaySunny

In de maand september biedt PlaySunny met de Super September promotie leuke kansen om cashprijzen of spins te winnen. De Netent Super September actie biedt deze week tot 20 september nog de gelegenheid om in te stappen en deel te nemen. Dat is overigens heel simpel, want een speler die voor geld speelt op een van de Super September videoslots doet al mee als de totale inzet uitkomt op 50 euro. Er is keuze genoeg als het gaat om het gokken voor geld en deelname aan deze actie. Naast Berryburst is het videoslot Dazzle Me geselecteerd, maar is het eveneens mogelijk om op Koi Princess te spelen. Of om geld in te zetten op Victorious of Blood Suckers.

 

Iedere 50 euro is een lot waard en het lot voor de prijstrekking met spins en cashprijzen komt dan ook achter de naam van de speler te staan. Dat kunnen er overigens heel wat worden, want het is toegestaan om vijftig loten te verzamelen op dagelijkse basis. Dan moet er natuurlijk ook wel wat geld ingezet worden op de videoslots, maar de kans bestaat dan ook dat een lot zomaar voor de hoofdprijs kan zorgen. De hoofdprijs van de Netent Super September actie is een cashprijs en de speler die deze wint, krijgt 2.500 euro. Er zijn nog een aantal cashprijzen beschikbaar met bijvoorbeeld 1.500 euro als tweede prijs en 1.000 euro als derde prijs. In totaal worden er ook 600 bundels uitgedeeld als pakketje van 25 spins die een waarde van 1 euro per stuk hebben.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8005 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3575 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles