Pink Elephants nieuw van Thunderkick

Pink Elephants nieuw van Thunderkick

Pink Elephants is de naam van een nieuwe videoslot die gemaakt is door de bekende provider Thunderkick. De hoofdrol is in het verhaal van het spel weggelegd voor roze olifantjes die dus op zoek gaan naar de magisch pinda. Die is natuurlijk ergens goed verstopt, zodat het voor niemand gemakkelijk is om deze te vinden. Thunderkick is een van de creatiefste en een innovatieve provider, zodat het iedere keer weer spannend is als er een nieuwe videoslot uitkomt. Het is in elk geval spannend genoeg met de optie om op 4.096 manieren te kunnen worden. Bovendien zijn er in het videoslot Pink Elephants genoeg leuke features om op een andere dan de standaard manier te winnen. Bijvoorbeeld met free spins en met mystery scatters, maar ook met wildsymbolen en bonussen.

 

De magische gouden pinda vormt de scatter in het spel en zorgt ervoor dat de speler free spins kan krijgen. Deze bonusronde wordt echter pas geactiveerd op het moment dat er drie gouden pinda’s op de rollen zijn. De wildsymbolen zijn herkenbaar aan de letter W en die kan andere symbolen vervangen. Er zijn op het Pink Elephants videoslot in totaal vijf rollen en vier rijen met dus meer dan 4.000 manieren om te winnen. Dat betekent dat er vanaf de eerste spin al kans gemaakt worden om geld te winnen op het videoslot Pink Elephants van Thunderkick. Spelers bepalen voor het begin zelf wat de inzet moet worden. Daarbij dient uiteraard wel rekening met limiet qua minimaal en maximale inzet rekening gehouden te worden.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8006 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3576 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles