Nieuw videoslot Lucha Legends van Microgaming

Nieuw videoslot Lucha Legends van Microgaming

Lucha Legends is een nieuw videoslot dat te spelen is in PlaySunny en beschikbaar is gesteld door Microgaming. Deze provider ontwikkelt spectaculaire videoslots en met Lucha Legends is er weer een bijgekomen. Het spel heeft een bijzonder thema met Mexicaanse worstelaars in de hoofdrol die gemaskeerd zijn. Er zijn al meerdere providers die hetzelfde thema hebben gebruikt om er een videoslot van te maken. Bijvoorbeeld Lucha Maniacs van de provider Yggdrasil en Luchadora van provider Thunderkick. Nu heeft Microgaming daar weer een videoslot aan toegevoegd met een unieke vormgeving en features. Het spel is op vijf rollen en drie rijen beschikbaar met een totaal van vijfentwintig winlijnen. De minimale inzet per draaibeurt is 0,25 euro en de maximale inzet  per spin is 75 euro.

 

Een van de unieke elementen van het spel is dat er een extra bet mogelijk is. Hiermee is de inzet te verdubbelen en komen er extra boosters in het spel. Dat betekent dat er meer wildsymbolen in het spel aanwezig zijn en dat de vermenigvuldigingsfactor hoger is. Normaal gesproken is 3 de vermenigvuldigingsfactor, maar die komt met de extra bet uit op 5. Er is sprake van een redelijk hoog uitbetalingspercentage. Die komt bij Lucha Legens namelijk uit op 96,38%. Er zijn overigens ook super wildsymbolen in het spel aanwezig. Verder kent het videoslot Lucha Legends een gratis spins bonusronde. Drie scatters leveren in dit geval 10 keer gratis draaibeurten op. Bij twee scatters op de rollen van Lucha Legend is er één keer een gratis draaibeurt.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8005 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3575 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles