Reel Bonus nieuw videoslot bij Nedbet

Reel Bonus nieuw videoslot bij Nedbet

Reel Bonus is een nieuw videoslot dat onlangs door Nedbet beschikbaar is gesteld. De provider Imagina heeft de klassieke speelautomaat ontworpen. Bij het openen van het spel dat overigens in een demoversie is te spelen, is eerst de inzet te bepalen. Er is een keuze tussen bet 5, bet 10 en bet 20. Op de rollen staan symbolen afgebeeld in de vorm van fruitsoorten, barsymbolen en jackpotsymbolen. Het symbool van de jackpot is het meeste waard. Daarmee zijn in een keer 200 credits te verdienen. Op het moment dat het videoslot Reel Bonus een winnende combinatie laat zien, is er een keuze. Het is dan mogelijk om gewoon verder te gaan met het spel en dus de winst te nemen.

 

Of er is een keuze om de winst te gebruiken om mee te gokken. Er is dus een gokfunctie aanwezig in het spel. Op ieder gewenst moment is het overigens mogelijk om te stoppen met de demoversie om voor geld te gaan gokken. Bij het videoslot Reel Bonus is een informatieknop beschikbaar om alle spelregels eerst eens na te lezen. Er staat bovenin het spel bijvoorbeeld een extra rol met symbolen. Op het moment dat deze actief is, komen er bonus spins. Het aantal bonus spins van de extra rol is afhankelijk van de gekozen inzet. Bij bet 20 geldt bijvoorbeeld dat de speciale rol drie keer draait. Bij een lagere inzet draait de rol minder vaak met een bonus spin. Het bijzondere is dat de winst extra hoog kan oplopen met de combinatie van de bonus spins.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8006 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3576 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles