Grand Slam de Luxe nieuw van Stakelogic

Grand Slam de Luxe nieuw van Stakelogic

Grand Slam de Luxe is een van de nieuwste videoslots van Stakelogic met een klassiek karakter en te spelen bij Nedbet. Spelers die hierop gaan gokken, hebben onder meer de mogelijkheid om de Mystery jackpot te winnen van maximaal 5.000 euro. Op dit moment staat het bedrag van de jackpot ruim boven de 2.000 euro. Dat is dus een leuke extra kans om met het gokken op Grand Slam de Luxe veel geld te winnen. Het spel heeft in totaal vijf rollen en drie rijen waarop fruitsymbolen de meest voorkomende symbolen zijn. Naast de fruitsymbolen zijn er ook klokjes en klavertjes vier als symbool op te vinden. Een van de features is de optie om de SuperBet game te spelen.

 

Naast de mogelijkheid om de Mystery jackpot te winnen, zijn er ook andere mysteryprijzen in het spel aanwezig. Tijdens het spelen in de SuperBet modus geldt dat er sprake is van Grand Slam symbolen die voor een vermenigvuldiger zorgen. In totaal zijn er negen winlijnen beschikbaar en er zijn grote prijzen te winnen met de Big Win en met de Mega Win. Verder komen er speciale wildsymbolen in het spel van Grand Slam de Luxe voor. Het uitbetalingspercentage van dit videoslot is vastgesteld op 95% voor de basismodus en op 95,50% voor het spelen in de SuperBet modus. Uiteraard is de inzet naar eigen voorkeur in te stellen. Bij winst is het leuk dat de muntjes over het scherm rollen en het saldo vullen. Gratis spelen is bij Nedbet overigens een optie.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8006 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3576 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles