Win tot 500 free spins bij Jackpotslotty

Win tot 500 free spins bij Jackpotslotty

Jackpotslotty is een leuk en fris platform om op videoslots te spelen. Nieuwe spelers krijgen hier de mogelijkheid om tot 500 free spins te winnen. Er is alleen maar een aanmelding en een eerste storting van 10 euro nodig. Deze storting is voldoende om kans te maken op het winnen van 500 free spins. De nieuwe speler mag namelijk aan het Mega Reel draaien om spins te winnen. Het maximale aantal free spins voor een nieuwe speler is 500 euro. Er is dus wel een beetje geluk nodig met het draaien aan het wiel om zoveel spins te winnen. Het is een leuke aanbieding voor nieuwe spelers, maar hiermee houdt het nog niet op. De newbies die bij Jackpotslotty gaan spelen, mogen ook nog meedoen aan een andere promotie.

 

Het gaat hierbij om de Double Real Cashback promotie gedurende de eerste maand. Verder zijn er nog veel meer promoties voor spelers. Bijvoorbeeld de actie met de Daily Cashback. Het is echt een platform voor liefhebbers van videoslots. Er zijn populaire videoslots te spelen met titels van onder meer Netent, zoals Starburst en Aloha Cluster Pays. Daarnaast zijn er nog andere providers die voorzien in videoslots met titels als Agent Jane Blonde en Bookie of Odds en Irish Luck. Wie zich hier aanmeldt en wil gokken voor geld en kans wil maken op 500 free spins heeft de keuze uit diverse betaalopties. Bijvoorbeeld PayPal of de PaySafeCard of door een creditcard te kiezen. Spelers komen hier in elk geval in een sprankelende spelomgeving terecht.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8005 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3576 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles