Book of Lords nieuw bij Nedbet

Book of Lords nieuw bij Nedbet

Book of Lords is als nieuw videoslot nu te spelen bij Nedbet. Het videoslots met tien winlijnen heeft een bonusspin feature en beschikt over expanding symbols. Het videoslot is ontwikkeld door Amanet (Amatic). De minale muntinzet is tien en de maximale muntinzet is duizend.Het symboool van de Book of Lords functioneert in het spel als wildsymbool. Dat is het geval als er twee van deze symbolen blijven staan. Bij drie van deze speciale symbolen geldt dat er een bonusspin feature beschikbaar komt. In dat geval krijgt de speler direct 10 bonusspins toegekend. Aan het begin van de ronde met de bonusspins komt er een willekeurig symbool dat als wildsymbool gaat dienen.

 

Dat gebeurt door een opengeslagen boek, waarbij bladzijden gedraaid worden tot een willekeurig symbool op automatische wijze geselecteerd wordt. Gedurende de bonusspins ronde is het gewoon weer mogelijk om extra bonusspins te winnen. De ronde met gratis spins loopt door tot alle free spins en eventuele extra gratis spins zijn verbruikt. Er zijn verschillende soorten dierensymbolen die een stijlvol karakter toegekend hebben gekregen. Ook zijn er symbolen in de vorm van letters als J, K, Q en het getal 10. Als de rollen draaien, is het mogelijk om de rollen sneller te laten stoppen. Dat kan door op de stopknop te drukken. Het is mogelijk om eerst eens zonder eigen geld op het Book of Lords videoslot te gokken. Deze mogelijkheid is namelijk beschikbaar bij Nedbet. Het is op iedere moment vervolgens naar keuze mogelijk om voor echt geld te gokken.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8005 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3576 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles