Win een reis naar de Formule 1 in Monza

Win een reis naar de Formule 1 in Monza

De maand april is al een goed eind op weg, maar Fruits4Real heeft deze maand tot en met het einde een fantastische promotie. Iedereen die in de maand april een storting doet van in totaal 200 euro of eventueel meer, maakt kans op een geweldige reis. De trip voor twee personen is een hoofdprijs en gaat naar de Formule 1 in Monza. Naast dat de storting een voorwaarde is, geldt dat het bedrag ook ingezet moet worden. Elke 50 euro storting lever direct al een ticket op. Meer loten voor de trekking van de prijs in de vorm van de reis naar de Formule 1 levert natuurlijk ook meer kansen op. De prijs is niet in te wisselen voor geld, maar de Formule 1 fans willen dat natuurlijk ook niet.

 

De reis omvat namelijk meer dan een vlucht voor twee personen naar Monza in Italië. De transfers van en naar de luchthaven in Italië zijn eveneens geregeld. Bovendien verblijft de winnaar gedurende twee nachten in een viersterren hotel en is het ontbijt erbij inbegrepen. Het leukste van de reis en prijs is dat er sprake is van twee toegangskaarten om de F1 GP in Monza bij te wonen. Overigens is de transfer naar en van het circuit eveneens bij de reis inbegrepen. Elke 50 euro is dus goed voor een lot, maar vergeet de andere voorwaarde niet. Het totaal moet uitkomen op 200 euro in de maand april. Neem voor de zekerheid even alle voorwaarden door om goed van start te gaan.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8005 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3575 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3913 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles