Reel Rush 2 door Netent gelanceerd

Reel Rush 2 door Netent gelanceerd

Reel Rush 2 is de opvolger van het succesvolle videoslot Reel Rush en geproduceerd door Netent. Het nieuwste videoslot is op 7 november gelanceerd en is de verbeterde versie van het originele Reel Rush.

 

Reel Rush 2


Het originele videoslot bestaat al sinds 2013 en het is tijd dat er sprake is van wat vernieuwing. Dat is er dan ook zeker gekomen met de komst van Reel Rush 2. Er zijn allerlei extra’s toegevoegd inclusief social gaming elementen. Het videoslot beschikt over vijf rollen en over 3125 betways. Het decor is kleurrijk en dat is onder meer te zien aan de symbolen. Er zijn onder meer rode, groene en oranje snoepjes te zien. Fruitsymbolen zijn vormgegeven als blokjes en er zijn wilds in het spel.

Features


De features maken zoals je gewend bent van Netent het spel en dat is dus ook toegepast bij Reel Rush 2. De wildsymbolen zijn op traditionele wijze aanwezig met de optie andere symbolen te vervangen. Er zijn ook re-spins te verwachten net als dat je kans maakt op free spins. Extra leuk is dat er ook sprake is van de kans op het winnen van super free spins. Daarnaast zijn er maar liefst acht random features die allerlei verrassingen met zich meebrengen. Dat is zeker een vernieuwing en verbetering te noemen ten opzichte van het originele videoslot uit 2013.

3 keuzes bij activatie free spins


Er is een interactief spelelement in het videoslot terug te vinden als je de bonusronde met free spins bereikt. Je krijgt als speler dan drie keuzes voorgelegd. Je hebt de optie om super tokens te kopen of te gokken met de super tokens om nog meer super tokens te krijgen. In dat geval werk je toe naar een upgrade voor de super free spins. Of je gaat gewoon door naar de reguliere ronde met free spins. Dit is een innovatieve manier om te gokken op een splinternieuw videoslot.

Tot 25.000 maal de inzet winnen


Het is met het gokken op Reel Rush 2 mogelijk om tot 25.000 maal de inzet te winnen. Dat is best fors en zeker als je met een wat hogere inzet speelt op dit videoslot. De hoge entertainmentfactor maakt het spel van Netent helemaal compleet. Het super token systeem is een van de innovaties die op het videoslot is toegepast. De bedoeling hierachter is dat spelers tijdens het gokken de keuze krijgen.

 

Bovendien krijgen spelers hierdoor de mogelijkheid meer controle uit te oefenen over de bonusronde. Dat maakt het voor spelers die op videoslots gokken nog aantrekkelijker. Je hebt met Reel Rush 2 namelijk de mogelijkheid om in het spel zelf voor een extra gokoptie te kiezen. Deze gokoptie met het super token systeem is natuurlijk ergens van afgeleid. Er zijn wel meer videoslots met een gokoptie in het spel. Alleen dan gaat het vaak om de optie om winst te verdubbelen. Hier krijgt de speler de keuze om met super tokens in het spel te gokken. Reel Rush 2 is daarmee zeker een onderscheidend videoslot.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8253 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6915 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5372 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5038 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3438 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3799 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3776 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4131 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles