Super kersttoernooi bij Fruits4real

Super kersttoernooi bij Fruits4real

De maand december staat in Fruits4Real in het teken van festiviteiten. De hele maand door is er al sprake van een super toernooi. Er zijn in totaal drie toernooiweken, maar deze week wachten er ook Frosty spins. Actie genoeg dus om spannende momenten te beleven.

 

Santa’s Super Showdown


Santa’s Super Showdown is de titel van het super kersttoernooi dat verdeeld is over drie weektoernooien. Het tweede toernooi is net gestart en er zijn zowel weekprijzen als een eindprijs te verdienen. Drie weken lang strijd in het online casino. De tweede ronde van het super kersttoernooi loopt van 8 december tot en met 15 december. De winnaar van deze toernooiweek worden op 16 december bekendgemaakt. Er is meteen een mogelijkheid om volgende week met het laatste toernooi mee te doen. Dat gaat op 15 december van start en winnaars krijgen op 23 december bericht.

 

Hoe doe je mee?

 

Het is eenvoudig om aan het Santa’s Super Showdown kersttoernooi mee te doen. Je speelt gewoon voor geld op de videoslots tijdens het toernooi. De vijf spelers die de hoogste inzet in totaal hebben gedurende een toernooiweek winnen een prijs. De speler die tijdens de drie toernooiweken elke keer de hoogste inzet heeft, wint de hoofdprijs. De wekelijkse prijzen zijn dus bestemd voor vijf verschillende spelers. De vijfde plek is goed voor 50 euro en de vierde plek voor 100 euro. De derde plek levert 150 euro op en de tweede plek 250 euro. De eerste prijs van het weektoernooi is 400 euro.

 

Er is een lijst beschikbaar met de spelers in de huidige top 10 voor de hoofdprijs. De speler met de hoogste totale inzet in de periode 1 december tot 21 december wint de hoofdprijs. Deze speler krijgt de keuze uit vijf verschillende prijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een keuze te maken voor de Apple Watch Series 5. Of voor een Amazon Giftcard met een waarde van 350 euro. Er zijn nog twee prijzen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een Sont PlayStation 4 Pro of een XBOX One X. Dat zijn toch fantastisch leuke prijzen om een keuze uit te maken. Een extra reden ook om veel  te spelen tijdens het super kersttoernooi bij Fruits4Real.

 

Frosty spins voor iedereen


Deze week krijgen spelers van Frutis4Real de mogelijkheid om van Frosty spins te profiteren. De promotie is uitsluitend beschikbaar op 10 december. De speler moet inloggen en een storting doen met de promocode F4R101129 in de tweede stap. De storting moet voor de Frosty spins minimaal 20 euro bedragen. Je krijgt als beloning voor je storting in totaal 30 free spins voor Yak, Yeti & Roll. Bezoek Fruits4Real vandaag nog om mee te doen met het super kersttoernooi. Maak daarbij op 10 december gebruik van de Frosty spins. Je weet nooit wat het oplevert. Bovendien maak je dan misschien winst dat weer te gebruiken is voor deelname aan het weektoernooi. Speel zoveel als mogelijk om een van de prijzen van het weektoernooi te pakken. Of misschien win je wel de hoofdprijs.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8006 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6677 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5162 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  4795 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3236 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3578 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3576 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  3914 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles