Win prijzen met het Spina Mania toernooi

Win prijzen met het Spina Mania toernooi

Er is een spannende actie aan de gang in het online casino van Frutis4Real. Spelers hebben de optie om mee te doen aan het Spin Mania toernooi om extra prijzen te winnen. De toernooien zijn in weken opgedeeld.

 

Op dit moment is het mogelijk om nog aan te schuiven bij het weektoernooi dat al aan de gang is. Wie liever helemaal vanaf het begin betrokken wil zijn, heeft de kans om op 22 februari mee te doen.

 

Spin Mania toernooi

Het Spin Mania toernooi kent een prijzenpot die uit bonussen en free spins bestaat. De toegang tot het toernooi staat open voor iedereen die over een account beschikt bij Fruits4Real. Ook nieuwe klanten zijn dus van harte welkom om mee te doen en een extra prijs te winnen. Er staan elke week tien prijzen te wachten met free spins en er zijn bonusprijzen voor de beste toernooispelers. Spelers die de hoogste totale winst in een weektoernooi halen, vallen in de free spins prijzen. De top vijf spelers die over alle toernooiweken de hoogste totale winst hebben, vallen in de bonusprijzen. Het is dus mogelijk om wel bij de beste vijf spelers te komen en toch geen free spins prijs te winnen. Dat maakt het ook tot een spannend toernooi.

 

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

De spelers die een prijs hebben gewonnen in het weektoernooi, krijgen  daar persoonlijk bericht van. Daarnaast is er online een overzicht beschikbaar met de top tien spelers en het aantal free spins dat zij hebben gewonnen. De hoofdprijs voor het weektoernooi bestaat uit een totaal van 150 free spins. De tweede plek is goed voor 130 free spins en de speler op de derde positie wint 100 free spins. Zo loopt het aantal spins naar beneden naarmate de positie op de ranglijst eveneens lager is. De speler op de tiende plaats wint bijvoorbeeld 30 free spins. Er is natuurlijk nog kans om aan dit lopende toernooi mee te doen en de hoogste totaalscore neer te zetten. Of anders is het even wachten tot de laatste toernooiweek aanvangt op 22 februari. Voor wat betreft het bonusgeld bestaat de eerste prijs uit een bonus van 250 euro en de tweede prijs uit een bonus van 150 euro. Er zijn in totaal vijf prijzen te verdelen en de derde plek is goed voor 50 euro bonus. Aan de vierde plek is een bonus van 40 euro gekoppeld en aan de derde plek 30 euro.

 

Bonus voor iedereen in het weekend

Doe je niet mee aan het Spin Mania toernooi? Dan heb je toch kans om in de prijzen te vallen. Op 21 februari en 28 februari staan er namelijk bonussen klaar voor het weekend. Op 21 februari is dat The Back Up Booster en op 28 februari is dat de Feb’s Final Booster. Je krijgt in beide gevallen een bonus van 35% tot een bedrag van maximaal 200 euro. Check even de bonuscode die je moet gebruiken op de website van Fruits4Real.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8368 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  7026 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5498 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5189 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3550 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3918 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3874 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4231 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles