Speler wint 20.000 euro in Fruits4Real

Speler wint 20.000 euro in Fruits4Real

Het is altijd leuk om verhalen van winnaars te horen en te ontdekken hoe de grote winst tot stand is gekomen. Daarom komt hier het verhaal van een van de gelukkige winnaars die kortgeleden een groot bedrag won in Fruits4Real. Verder is er nog aandacht voor de lancering van een geweldig nieuw videoslot: Sidewinder quattro van Stakelogic.

 

20.000 euro winst


Het verhaal van de winnaar van 20.000 euro begint op een maandagmiddag met een storting van 140 euro. Overigens betreft het hier een vrouw die met het geld op haar favoriete videoslot ging spelen, namelijk Club 2000. Dat was een goede keuze, want de winsten kwamen meteen haar kant op. Wat er daarna gebeurde? De storting van 140 euro was meer dan voldoende om het geld op de balans fors te laten groeien. Dat deed haar doen besluiten om hoge bedragen in te zetten van wel 100 euro per spin. Je neemt daarmee natuurlijk een groot risico, maar je kan je ook voorstellen hoe groot de winst dan is. Een winnende combinatie met een spin van 100 euro liet de winst in elk geval nog hoger stijgen.

 

Zelfs zoveel dat zij ineens op een winst uitkwam van in totaal 20.000 euro. Dat is voor een maandagmiddag toch even snel verdiend. Fruits4Real laat weten dat elke speler in het online casino wel een eigen favoriet videoslot heeft. Club 2000 is een videoslot dat door Stakelogic is ontwikkeld en een ware retro hot. De originele looks met het authentieke design geeft je het gevoel op een fruitautomaat te spelen. Club 2000 is een van de videoslots die over een eenvoudige gameplay beschikt met twee sets van drie rollen. Er is een vaste winlijn aanwezig en er komt een scatter op de rollen voor. Het simpele spel staat grote winsten in elk geval niet in de weg zoals maar weer eens is gebleken.

 

Sidewinder quattro


Stakelogic is een van de providers die met enige regelmaat nieuwe videoslots ontwikkeld en zo is ook Sidewinder quattro ontstaan. De eerste aanblik laat zien dat het misschien ook wel weer een eenvoudig retro videoslot betreft, zoals Club 2000. Niets is echter minder waar, want het is echt geen standaard fruitautomaat. Het speelveld heeft bijvoorbeeld al vijf rollen en drie rijen, maar met maximaal vier rijen. Er zijn tien winlijnen die beide kanten op voor winnende combinaties zorgen en er zijn nog andere features. Bijvoorbeeld een gokfunctie om de behaalde winst nog wat groter te maken.

Je krijgt na een winnende combinatie als je gaat gokken in het gokspel een kaart te zien en moet daarvoor de volgende kaartkleur raden. Raad je het goed dan verdubbelt je winst.  Er is ook een Sidewinder feature aanwezig net als een Quatrro feature. De multiplier in het spel vergroot de winst verder en is altijd een welkome feature in een videoslot. Sidewinder quattro is een videoslot dat niet over het hoogste uitbetalingspercentage beschikt. Dat komt namelijk maar uit op 94,02% en is aan de lage kant.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8308 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6965 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5425 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5103 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3482 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3854 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4177 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles