Betaalmethodes

Wanneer u, uw kans wenst te wagen bij één van de verschillende online gokkasten op het internet is het vanzelfsprekend dat u eerst een bepaalde storting zult moeten uitvoeren. U kunt hiervoor een keuze maken uit tal van verschillende betaalmethodes. Op vlak van betaalmethodes voor online gokkasten onderscheiden we tegenwoordig een groot aantal mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan het uitvoeren van een betaling per SMS of telefoon, maar wat ook te denken van iDEAL, het gebruik van een creditcard, een online wallet en ga zo maar door. Zij stellen de verschillende betaalmethodes voor online gokkasten graag even uitgebreid aan u voor.

Betalen met SMS

Betalen met SMS is tegenwoordig razend populair. Veel mensen die even snel (onderweg) een beetje extra speelgeld willen toevoegen aan hun spelersrekening bij één van de verschillende online gokkasten doen dit dan ook door gewoon een SMS te versturen. U krijgt van de online gokkast na het invoeren van het bedrag een bepaalde code welke u naar een specifiek telefoonnummer dient te versturen. Wanneer u dit heeft gedaan wordt het bedrag meteen toegevoegd aan uw spelersrekening waardoor u ogenblikkelijk kunt beginnen met spelen.

Betalen per 0900 nummer

Betalen per 0900 nummer bij online gokkasten ligt uiteraard een beetje in lijn met het uitvoeren van een betaling per SMS. In deze situatie zult u evenwel een telefoontje moeten plegen naar een bepaald 0900 nummer. U dient de verbinding dan in stand te blijven houden tot op het ogenblik dat de betaling volledig is uitgevoerd. Betalen per 0900 nummer is zeker interessant omdat het niet alleen snel en efficiënt is, maar daarnaast ook omdat er geen bankgegevens dienen te worden opgegeven.

Betalen met iDEAL

iDEAL is onder Nederlanders ongetwijfeld de populairste betaalmethode. Dit geldt eveneens voor betalingen die worden uitgevoerd bij gokkasten. Ondanks het feit dat nog niet alle gokkasten deze betaalmethode ondersteunen stijgt het aantal toch aanzienlijk. Bent u op zoek naar een betaalmethode waarmee u meteen een bepaald bedrag aan uw spelersrekening mee kunt toevoegen? Wilt u er bovendien zeker zijn van de afhandeling van uw transactie in complete veiligheid gebeurt? In dat geval is kiezen voor iDEAL als betaalmethode bij online gokkasten ongetwijfeld een aanrader!

Andere betaalmethodes

Bovenstaande drie betaalmethodes zijn tegenwoordig bij online gokkasten zeer populair. Het spreekt evenwel voor zich dat er nog tal van andere betaalmethodes bestaan waar gebruik van kan worden gemaakt. We zetten ook deze betaalmethodes nog even voor u op een rijtje:

Paysafecard

Voor veel mensen is het een doorn in het oog dat ze, bijvoorbeeld bij online gokkasten voor het laten uitvoeren van een storting hun persoonlijke bankgegevens dienen op te geven. Dit hoeft echter niet altijd een probleem te zijn, in tegendeel. Door gebruik te maken van een Paysafecard koopt u immers gewoon een kaartje met een unieke code die een bepaald bedrag vertegenwoordigd. De code wordt ingegeven bij de online gokkast van uw keuze waarna de waarde van de kaart meteen aan het beschikbare saldo op de spelersrekening wordt toegevoegd.

Paypal

Paypal is een zeer populair betaalmiddel. Het is dan ook mogelijk om uw Paypal niet alleen aan uw gewone bankrekening, maar ook aan uw creditcard te koppelen. Door middel van Paypal kan er meteen een bepaald saldo aan uw spelersrekening worden toegevoegd en dat zonder dat u ook maar enige betalingsgegevens zelf dient op te geven. Het systeem van Paypal regelt alles waardoor een uitstekende veiligheid al kan worden gegarandeerd.

Online wallets

Een beetje in lijn met Paypal liggen bijvoorbeeld Skrill en Neteller. Beide online wallets zijn bijzonder betrouwbaar en bieden u als speler de mogelijkheid om op uiterst eenvoudige wijze geld uit te laten betalen en te storten tussen verschillende online gokkasten. Een extra troef is dat u bij beide online wallets over de mogelijkheid beschikt om een bankkaart aan te vragen. Met name de prepaid creditcard van Skrill wordt overal binnen het MasterCard netwerk geaccepteerd waardoor u de behaalde winsten uit online gokkasten zomaar kan gebruiken om onder meer die volgende, leuke vakantie te betalen!

Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8308 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6966 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5426 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5103 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3855 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4178 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles