Betalen per 0900 nummer

Lang niet iedereen staat er zomaar om te springen om de gegevens van zijn of haar bankrekening op te geven bij het uitvoeren van een storting bij één van de verschillende online gokkasten die op het internet zijn terug te vinden. De klassieke overschrijving kan dan een oplossing bieden, maar helaas duurt het vaak erg lang vooraleer een storting op deze wijze kan worden verwerkt. Betalen per 0900 nummer is wat dat betreft het perfecte alternatief. Niet alleen dient u eveneens niet uw bankgegevens op te geven, daarnaast wordt het bedrag meteen bijgeschreven op uw spelersrekening. Zou u ook graag willen betalen per 900 nummer bij online gokkasten, maar weet u niet precies hoe u dit kunt doen? Wij vertellen er u graag alles over op deze pagina!

Hoe betalen per 0900 nummer?

De betaling gebeurt door middel van een 0900 nummer steeds door te bellen naar het nummer dat door de online gokkast in kwestie wordt aangegeven. Doorgaans werkt het zo dat u op voorhand een bedrag dient aan te geven waarna de hoorn voor een bepaalde periode niet ingelegd mag worden. Gokkastenbetalen met 0900 nummerWanneer de aangegeven tijd is verstreken heeft u de betaling uitgevoerd en zult u merken dat deze meteen aan het beschikbare saldo op de spelersrekening wordt toegevoegd. Een betaling die gebeurt door middel van een 0900 nummer is dan ook niet alleen zeer eenvoudig, maar verloopt bovendien ook erg snel.

Voordelen van betalen per 0900 nummer

Het uitvoeren van een betaling door middel van een 0900 nummer kenmerkt zich door verschillende interessante voordelen. Zoals reeds aangegeven is bijvoorbeeld niet iedereen er zomaar voor te vinden om zijn of haar bankgegevens op het internet te verstrekken. In dit opzicht biedt betalen per 0900 nummer de perfecte oplossing. Deze manier van betalen wordt bovendien ook bijzonder vaak verkozen boven het uitvoeren van een traditionele bankoverschrijving omdat de betaling veel sneller wordt verwerkt. Daar komt bij dat iedereen vandaag de dag wel over een (mobiele) telefoon beschikt waardoor een dergelijke storting voor iedereen is uit te voeren. Ook mensen die het liefst willen dat hun betaling niet meteen van hun bankrekening wordt afgeschreven doen er goed aan om van dit betaalmiddel gebruik te maken. De afboeking gebeurt immers steevast aan het einde van de maand wanneer de factuur van de telefoonprovider in de bus valt.

Eventuele nadelen van betalen per 0900 nummer

Bovenstaande voordelen klinken uiteraard fantastisch, maar zijn er dan helemaal geen nadelen verbonden aan betalen per 0900 nummer? Niet echt, alleen is het belangrijk om er rekening mee te houden dat u op deze manier eigenlijk meer kunt storten dan u daadwerkelijk op uw bankrekening beschikbaar heeft en dat brengt uiteraard altijd de nodige risico's met zich mee. Indien u nooit meer betaalt met een 0900 nummer dan er daadwerkelijk op uw bankrekening staat zal u dit probleem gelukkig nooit ervaren. Toch is het beslist iets waar u rekening mee zal willen houden.

Betalen per 0900 nummer of niet?

Bovenstaande maakt duidelijk dat er aan het uitvoeren van een betaling door middel van een 0900 nummer verschillende interessante voordelen verbonden zijn. Allereerst wordt het bedrag van de storting realtime toegevoegd aan het saldo op uw spelersrekening. Daarnaast is betalen per 0900 nummer ook zeer eenvoudig en eigenlijk voor iedereen toegankelijk. Iedereen beschikt vandaag de dag immers wel over een vaste of een mobiele telefoon waarmee een storting kan worden uitgevoerd. Het enige nadeel waar u zoals aangegeven eventueel rekening mee dient te houden is dat u zich niet mag laten meeslepen om meer geld uit te geven dan u eigenlijk daadwerkelijk beschikbaar heeft. Indien u hier afdoende rekening mee houdt zult u merken dat betalen per 0900 nummer niet alleen zeer eenvoudig, maar bovendien ook erg interessant is.

Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8308 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6965 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5425 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5103 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3854 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4177 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles