Andere betaalmethodes

Buiten de reeds aangehaalde betaalmethodes op deze website bestaan er uiteraard nog tal van andere betaalmethodes met betrekking tot het uitvoeren van een storting bij gokkasten. We onderscheiden op dit vlak bijvoorbeeld nog de mogelijkheid om te betalen met overschrijving, maar wat verder ook te denken van een betaling middels Paypal, een creditcard, een Paysafecard of een zogenaamde online wallet? Wij zetten tal van andere betaalmethodes voor het uitvoeren van een storting op gokkasten in ieder geval graag nog even voor u op een rijtje.

Betalen met overschrijving

Veel mensen zijn vandaag de dag nog steeds niet zo te vinden voor de automatische betaalmethodes die op het internet worden aangeboden. Omdat ze (onterecht) vrezen dat deze minder veilig zijn wordt er dan ook nog steeds vaak voor geopteerd om gebruik te maken van met name een gewone bankoverschrijving. Dit lijkt inderdaad de veiligste optie te zijn, maar anderzijds zijn er ook enkele nadelen aan verbonden. Betalen met overschrijving bij een online gokkast zorgt er namelijk onder meer voor dat u niet meteen de beschikking krijgt over het gestorte bedrag op de spelersrekening. Wanneer u bijvoorbeeld op vrijdagavond een leuk spelletje op één van de verschillende online gokkasten wenst te spelen, maar u beschikt niet over voldoende saldo op uw spelersrekening, dan is het met een bankoverschrijving doorgaans wachten tot maandag of dinsdag vooraleer u aan de slag kunt.

Betalen met creditcard

Bij het merendeel van de gokkasten is het vandaag de dag eveneens mogelijk om een betaling te doen met creditcard. Dit lijkt voor veel mensen het interessantste betaalmiddel, maar het is altijd belangrijk om er rekening mee te houden dat er aan het gebruik van een creditcard ook risico's zijn verbonden. Neem nu bijvoorbeeld het feit dat het geld pas aan het einde van de maand van uw bankrekening wordt afgeboekt. Dit kan er voor zorgen dat u uiteindelijk meer zult vergokken dan u daadwerkelijk kan betalen en dat is uiteraard niet de bedoeling. Voordeel van een creditcard is wel dat het altijd mogelijk is om een betaling uit te voeren en te spelen op een gokkast, zelfs wanneer het saldo op uw bankrekening dat op dat ogenblik eigenlijk niet toestaat.

Betalen met een Paysafecard

Wilt u, uw betaling bij één van de verschillende online gokkasten anoniem kunnen doen? Onmogelijk? Zeker niet! Door gebruik te maken van een Paysafecard worden er namelijk geen betaalgegevens opgeslagen waardoor ook een mogelijk veiligheidsprobleem met betrekking tot bijvoorbeeld uw bankrekening kan worden voorkomen. Een Paysafecard kan bovendien gewoon worden aangekocht bij de plaatselijke supermarkt of in het merendeel van de nachtwinkels. Dit laatste zorgt er onder meer voor dat u bijvoorbeeld ook op vrijdagavond of laat in het weekend altijd over de mogelijkheid beschikt om een storting uit te voeren op uw spelersrekening. Betalen met een Paysafecard is door de jaren heen dan ook met recht en rede bijzonder populair geworden.

Betalen met een online wallet

Door de jaren heen zijn er op het internet tal van verschillende zogenaamde online wallets verschenen. De bekendste namen op dit vlak zijn ongetwijfeld Skrill en Neteller. Beide online wallets zijn zo populair geworden omdat ze hun klanten het beste van twee werelden aanbieden. Skrill is bijvoorbeeld de nieuwe benaming van het Moneybookers online wallet platform. Deze online portefeuille staat er om bekend uitermate betrouwbaar te zijn en bovendien kan u indien u dat wenst een speciale prepaid creditcard aan de wallet koppelen waarmee u zomaar geld uit de muur kan halen of betalingen kan uitvoeren. Dezelfde mogelijkheden worden overigens ook aangeboden door Neteller. Behaalde winsten uit het spelen op gokkasten gebruiken om bijvoorbeeld een vakantie te betalen wordt op deze manier zonder probleem mogelijk.

Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8308 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6965 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5425 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5103 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3854 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4177 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles