Betalen met iDEAL

Bij verschillende gokkasten aanbieders is het eveneens mogelijk om een betaling uit te voeren door middel van iDEAL. Dit systeem is vandaag de dag bijzonder populair bij mensen die er van houden om via het internet een gokje te wagen. Dit heeft ongetwijfeld alles te maken met het feit dat betalen met iDEAL bij gokkasten er voor zorgt dat het bedrag meteen beschikbaar is. Vroeger moest u met een klassieke overboeking niet zelden ettelijke dagen wachten vooraleer het geld op de spelersrekening werd bijgeschreven waardoor u helemaal niet de mogelijkheid had om een spelletje op een slot te spelen. Dat is vandaag de dag dus niet langer het geval. Door gebruik te maken van iDEAL als betaalmiddel bij verschillende gokkasten heeft u het bedrag waarmee u wenst te spelen altijd meteen ter beschikking.

Hoe werkt iDEAL precies?

iDEAL is een betaalmiddel welke gewoon werkt op basis van uw bankkaart. Ze wordt vandaag de dag ook door het merendeel van de banken ondersteund en het gebruik er van is helemaal gratis. Wanneer u een betaling middels iDEAL wenst uit te voeren is het alleen wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er voldoende saldo op uw bankrekening voor handen dient te zijn. iDEAL gokkastenWe kunnen op vlak van werking iDEAL dan wel binnen bepaalde grenzen vergelijken met het gebruik van een creditcard, ware het niet dat het geld bij iDEAL wel meteen van uw bankrekening wordt afgeboekt. Dit is bij een creditcard uiteraard niet zo.

Voordelen van betalen met iDEAL

Er zijn aan betalen met iDEAL bij gokkasten verschillende zeer interessante voordelen verbonden. Allereerst is het zoals eerder reeds aangegeven zo dat deze betaalmethode er voor3 zorgt dat het geld dat van uw rekening wordt afgeboekt meteen op uw spelersrekening wordt bijgeschreven. Zo kunt u meteen beginnen met inzetten op uw favoriete gokkast. Dit is evenwel niet alles. Omdat iDEAL niet werkt zoals een creditcard en u bijgevolg altijd voldoende geld op uw bankrekening moet hebben staan kunt u zich niet in de schulden werken. Daarnaast is iDEAL bijzonder veilig. Een betaling op deze manier uitvoeren zorgt er immers voor dat er een rechtstreekse transactie gebeurt tussen twee banken waardoor de meest optimale veiligheid altijd kan worden gegarandeerd.

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Het feit dat geld bij betalen met iDEAL meteen van uw bankrekening wordt afgeboekt wordt door veel mensen als een voordeel aanzien, maar anderen kunnen dit dan weer eerder vervelend vinden. Wanneer u bijvoorbeeld aan het einde van de maand niet zoveel geld meer op uw bankrekening heeft staan bestaat de kans namelijk dat u in deze periode even niet zult kunnen spelen. Een tweede nadeel van betalen met iDEAL bij gokkasten is dat het nog lang niet door alle partijen wordt aangeboden. Er zijn vandaag de dag dan ook nog altijd verschillende (grote en internationale) aanbieders van gokkasten die iDEAL niet ondersteunen. We hebben evenwel het idee dat dit probleem naar de toekomst toe wel eens zomaar kan worden opgelost.

Conclusie: betalen met iDEAL of niet?

Betalen met iDEAL wanneer u wenst te spelen op enkele gokkasten is zoals u reeds heeft kunnen lezen zeker en vast een interessante mogelijkheid. Het is veilig, snel en daarenboven kunt u zich nooit in de financiƫle problemen gokken. Het is met iDEAL immers standaard niet mogelijk om in het rood te gaan op uw bankrekening. Buiten de vele interessante voordelen is het helaas wel zo dat betalen met iDEAL nog niet bij alle gokkasten tot de mogelijkheden behoort, maar het aantal stijgt wel aanzienlijk. In ieder geval, wanneer u een eenvoudige en betrouwbare betaalmethode zoekt om een storting te doen bij een gokkast, dan is gebruikmaken van iDEAL absoluut de moeite waard!

Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8308 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6965 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5425 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5103 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3854 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4177 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles