Betalen met SMS

Veel mensen vinden het geen fijn idee wanneer ze met name hun bankgegevens moeten opgeven voor het uitvoeren van een storting bij één van de verschillende gokkasten die op het internet zijn terug te vinden. In principe is deze vrees nochtans niet terecht, want online gokkasten stellen vandaag de dag alles in het werk om deze storting in zeer veilige omstandigheden te verwerken. De kans dat er dan ook ooit een probleem mee optreedt is zeer beperkt, maar valt uiteraard nooit uit te sluiten. Betalen met SMS kan voor deze doelgroep dan ook de perfecte oplossing zijn. Iedereen beschikt tegenwoordig namelijk wel over een mobiele telefoon of smartphone en bovendien beschikken het merendeel van de mensen over een abonnement. Door te betalen met SMS bij een online gokkast wordt er niet alleen voor gezorgd dat een betaling ten allen tijde kan worden uitgevoerd, daarnaast gebeurt het ook nog eens in alle eenvoud en wordt de kostprijs per definitie pas aan het einde van de maand, wanneer de factuur komt in rekening gebracht.

Voordelen van betalen met SMS

Aan betalen met SMS bij online gokkasten zijn tal van verschillende voordelen verbonden. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat de storting wanneer u dat maar wenst kan worden uitgevoerd. Heeft u een bepaald bedrag aangegeven bij de online gokkast en heeft u de instructies ontvangen om de betaling per SMS uit te voeren? Gokkasten met smsVolg dan deze instructies en u zult merken dat u binnen de paar minuten een storting kunt uitvoeren. In het merendeel van de gevallen is het zo dat u gewoon een code zult ontvangen welke naar een bepaald nummer dient te worden verzonden. Van zodra u de code heeft verzonden en deze wordt geregistreerd bij de online gokkast in kwestie wordt het saldo doorgaans meteen aan uw spelersrekening toegevoegd.

Bovenstaande brengt ons bij een ander belangrijk voordeel dat betalen met SMS met zich meebrengt. Bij verschillende betaalmethodes is het namelijk wachten tot de betaling is verwerkt vooraleer het saldo aan de spelersrekening wordt toegevoegd. Dat is niet het geval bij een betaling door middel van SMS. In dit geval is het immers zo dat het bedrag van uw keuze meteen aan de spelersrekening wordt toegevoegd waardoor u altijd verder kan spelen. Ondanks het feit dat de spelersrekening meteen wordt aangevuld zal het bedrag welke u dient te betalen pas op de factuur van uw telefoonprovider zijn terug te vinden. In het merendeel van de gevallen komt deze aan het eind van de maand waardoor u kunt rekenen op een vergelijkbaar uitstel van betaling middels een creditcard.

Nadelen van betalen met SMS

De verschillende voordelen die verbonden zijn aan betalen met SMS zorgen er voor dat veel mensen voor deze vorm van betalen kiezen. Zijn er buiten de voordelen evenwel ook nadelen aan deze betaalmethode bij online gokkasten verbonden? Toch wel. U dient er namelijk altijd rekening mee te houden dat u door het versturen van een SMS bij een abonnement meer kunt storten dan u eigenlijk daadwerkelijk kunt betalen. Dat kan op het eerste zicht misschien wel interessant lijken (zeker wanneer er onvoldoende saldo op uw bankrekening is terug te vinden), maar het kan er ook voor zorgen dat u een financiële put graaft waar u maar moeilijk een uitweg uit zult kunnen vinden. Dit is dan ook beslist iets om rekening mee te houden.

Betalen met SMS of niet?

Nu u een goed beeld heeft van de voor- en nadelen die verbonden zijn aan betalen met SMS is het nog maar de vraag of dit nu voor u interessant is of niet. Een betaling doen door middel van SMS kan bij online gokkasten zeer zeker interessant zijn. Het is evenwel belangrijk om de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen met betrekking tot het bedrag dat wordt gestort. Veel mensen laten zich hierin wel eens meeslepen waardoor ze aan het einde van de maand worden geconfronteerd met een torenhoge factuur van de telefoonprovider. Kunt u evenwel voldoende zelfbeheersing aan de dag leggen? Dan is betalen met SMS zeker een optie!

Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8309 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6966 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5426 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5104 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3855 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4178 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles