Speciale bonusaanbieding in SlotsMagic

Speciale bonusaanbieding in SlotsMagic

SlotsMagic heeft voor de spelers die regelmatig langskomen ook vandaag weer een fantastisch aanbod beschikbaar. Er is sprake van een speciale bonusaanbieding met de mogelijkheid om uit drie verschillende opties te kiezen. De speciale bonusaanbieding is maar 24 uur geldig, zodat wordt aangeraden om ervan te profiteren als daar vandaag de gelegenheid voor is.

 

Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de Match Me bonus en dat is een bonus van 50%. Zo is er al extra geld beschikbaar voordat er ook maar op de knoppen van een videoslot is gedrukt. De eerste winst is dan al binnen en die kan natuurlijk groter worden. Er kan ook gekozen worden voor het tweede aanbod.

 

Dat is Staff Pick en houdt in dat er een bonus van 100% verkregen worden om mega spins te kunnen draaien op een videoslot. Voor degene die alles eruit willen halen, wat erin zit, geldt dat er nog een speciale bonusaanbieding wacht. Dat is namelijk de Massive One-Off bonus en bedraagt maar liefst 125%. Het is wel nodig om een account te hebben anders kan er natuurlijk niet van de speciale aanbieding van SlotsMagic geprofiteerd worden.

 

Het kost weinig moeite om even een account te openen en de eerste storting te doen. De nieuwe spelers komen ook voor een speciale aanbieding in aanmerking. Wat te denken van free spins voor een heel jaar? Dat is een van de onderdelen van de welkomstbonus en biedt de garantie op wekelijks een bepaald aantal free spins voor het hele jaar 2018.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8368 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  7026 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5498 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5189 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3550 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3918 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3874 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4231 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles