Gratis gokken met 20 spins op Butterfly Staxx

Gratis gokken met 20 spins op Butterfly Staxx

Butterfly Staxx is een bijzonder leuk videoslot om op te gokken en deze week hebben de spelers de mogelijkheid om dat met free spins te doen. PlaySunny heeft namelijk een speciale aanbieding voor spelers die de komende dagen een storting doen. Dat hoeft maar een bedrag van 20 euro te zijn, want daarmee wordt al recht verkregen op de gratis spins. Tot woensdag 13 juni is het aanbod geldig en wie de storting van 20 euro doet, krijgt daarvoor 20 free spins tot de beschikking.

 

Dat betekent dus in elk geval minimaal 20 keer de rollen van Butterfly Staxx laten draaien en wellicht nog vaker. Elke spin heeft de potentie om voor een winnende combinatie te zorgen en als die valt, kan er met nog meer gratis spins op Butterfly Staxx gegokt worden. De storting van 20 euro moet in het geheel gedaan worden en het is dus om voor de gratis spins in aanmerking te komen niet toegestaan om bijvoorbeeld twee keer 10 euro te storten. Dat telt niet.

 

Op het moment dat de storting is ontvangen, wordt de free spins toegekend en heeft de speler een week de tijd om deze te gebruiken. Normaal gesproken, gebruikt iedereen die een storting doet de free spins natuurlijk meteen. Elke gratis spins heeft een waarde van 0,01 euro en de winst zal eerst moeten worden vrijgespeeld. Dat betekent dat voor het kunnen laten doen van een uitbetaling de winst eerst 35 keer ingezet moet worden. Dat hoeft niet op Butterfly Staxx, maar mag ook op een ander videoslot.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8368 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  7026 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5498 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5189 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3550 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3918 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3874 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4231 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles