Summer Sizzler promotie in PlaySunny

Summer Sizzler promotie in PlaySunny

In het online casino van PlaySunny staat de hele maand augustus in het teken van de Summer Sizzler promotie. Deze actie is geweldig leuk omdat er zoveel verschillende prijzen worden uitgedeeld. De prijzen komen bij de spelers terecht die de meeste punten hebben verzameld. Dat wordt gedaan door geld te storten en in te zetten, waarvoor een minimaal bedrag geldt van 50 euro om daarmee 1 punt te scoren.

 

Aangezien de promotie de hele maand augustus loopt, is er een lange periode om zoveel mogelijk punten bijeen te sprokkelen. De eerste prijs voor degene met de meeste punten is een iPhone X. Er worden ook twee Apple Watches uitgedeeld voor de spelers die net achter de winnaar zijn geëindigd. Daarna komen er andere soorten prijzen, zoals tien cash bonussen met een waarde van 50 euro. Daarnaast zijn er tien prijzen van elk 50 free spins voor een van de nieuwe videoslots die PlaySunny in de maand augustus lanceert.

 

Iedere gestorte 50 euro en inzet levert dus 1 punt op. Spelers die free spins winnen, dienen rekening te houden met een paar voorwaarden. De waarde van een free spin is 0,01 euro en alles moet in totaal 35x ingezet worden om de winsten te mogen laten uitbetalen. De stand van zaken is natuurlijk te volgen, zodat de eigen positie op het scorebord ook gezien wordt. Spelers die bovenaan staan, willen die positie blijven houden en spelers die nog naar de top kijken, willen daar ook zo snel mogelijk staan. Er is in augustus dan ook sprake van een constante wisseling van posities.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8325 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6986 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5447 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5132 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3504 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3874 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3836 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4197 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles