Nieuwe videoslots te spelen in PlaySunny

Nieuwe videoslots te spelen in PlaySunny

PlaySunny heeft een aantal nieuwe videoslots van verschillende providers gelanceerd. Er is onder meer een spannend Halloween slot beschikbaar gekomen van Netent. Een ander videoslots is ontworpen door Yggdrasil en is net zo spannend. Halloween Jack staat helemaal in het teken van het griezelfeest dat op 31 oktober plaatsvindt. Het is een spannend spel waar een walking wild in voorkomt net als een free spins modus. De walking wild loopt over de rollen en zorgt ook nog voor een multiplier. De vermenigvuldigingsfactor loopt op tot en met drie en de walking wild loopt vanzelf het beeld uit. Er is tevens een free spins ronde waar de walking wild eveneens opduikt.

 

 Het videoslot Dark Vortex is van Yggdrasil en biedt eveneens afwisselende features. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om van stacked wilds te profiteren of om free spins te winnen. De maximale winst per spin is 7.000 keer de inzet. Wild Bazaar is het andere nieuwe videoslot dat overigens eveneens van Netent afkomstig is.

 

Het Wild Bazaar videoslot heeft de meeste spannende spelkenmerken met onder meer stacked wilds. In dit spel komt ook de colossal feature voor net als een multiplier wild. De maximale winst die per spin beschikbaar is, komt uit op 390 keer de inzet. Spelers in het online casino van PlaySunny hebben dus weer de kans om met een aantal nieuwe videoslots kennis te maken. Het ligt zeker voor de hand om eerst eens met Halloween Jack te beginnen. Het Halloweenfeest komt in alle opzichten terug in het spannende spel met een leuke verhaallijn.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8308 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6966 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5426 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5103 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3854 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4178 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles