Spin 2 Win promotie in PlaySunny

Spin 2 Win promotie in PlaySunny

PlaySunny heeft een leuk toernooi georganiseerd met de titel Spin 2 Win. Iedereen die meedoet, heeft de kans om een van de prijzen te pakken. Er zijn nogal wat prijzen te winnen, zodat het extra leuk is om een gokje te wagen. De totale prijzenpot bevat een bedrag van 3.750 euro en alles draait in het toernooi om een aantal Netent videoslots.

 

Het is heel simpel om mee te doen. Stort en speel op een van de Netent videoslots die gekoppeld zijn aan dit toernooi. Daarmee zijn namelijk punten te verdienen. Iedere gestorte 50 euro en ingezette 50 euro is een punt waard. De videoslots in deze promotie zijn Berryburst, Jumanji, Wild Bazaar en Coins of Egypt. De top dertig spelers valt in de prijzen met een hoofdprijs van maar liefst 1.000 euro. De bedoeling is dus om zoveel mogelijk punten te behalen tijdens de Spin 2 Win promotie.

 

Het toernooi start op 12 november en er is tot en met 15 november de gelegenheid om punten te verzamelen. Dan is aan het einde van de laatste promotiedag snel duidelijk wie de winnaar van de hoofdprijs is. De tweede prijs levert ook nog een mooi bedrag op van 750 euro. De derde plaats is voor een prijs van 500 euro goed en de vierde plek is 250 euro waard. Alle prijzen van de Spin 2 Win promotie zijn zogenoemde cashprijzen zonder inzetvereisten. De winnaars op de eerste dertig plekken van de ranglijst krijgen de cashprijs op 19 november.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8309 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6966 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5426 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5104 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3855 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4178 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles