Christmas Shopping actie in PlaySunny

Christmas Shopping actie in PlaySunny

PlaySunny heeft dit jaar in aanloop naar het nieuwe jaar en met nog meer feestdagen in het verschiet een Christmas Marathon georganiseerd. De eerste marathonweek stond volledig in het teken va Christmas Shopping en die is nu overgaan naar de Christmas Countdown. Het is ook aftellen naar de kerst, want nog een dikke week en dan is het zover. Iedereen kan zich kwalificeren voor de Christmas Marathon actie. De actieweken wisselen elkaar af met verschillende soorten videoslots. Tijdens de Christmas Shopping week staan de Valley of the Gods, Hanzo’s Dojo en Baron Samedi centraal. Er zijn speciale missies om te volbrengen.

 

Wie de missies heeft volbracht, heeft zich alvast gekwalificeerd voor de eindstrijd. Dat zijn de spelers die het standbeeld op Valley of the Gods drie keer hebben geactiveerd. En daarbij ook de free spins geactiveerd hebben op Hanzo’s Dojo. De laatste missie van de Christmas Shopping week was het activeren van de voodoo respins en dat drie maal. Er vindt voor deze gekwalificeerde spelers al een eerste trekking plaats. Spelers die kans maken, komen vandaag te weten of er een prijs is gewonnen. De prijzenpot is vol met 65.000 euro cash en daarnaast zijn andere leuke prijzen te winnen. De winnaar van de eerste prijs ziet een bedrag van 9.500 euro tegemoet en de tweede plek is goed voor 7.500 euro. Wie vandaag buiten de prijzen valt, kan zich opmaken voor een nieuwe marathonweek. Dat is de Christmas Countdown die tot en met 31 december loopt.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8368 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  7026 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5498 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5189 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3550 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3918 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3874 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4231 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles