Nieuwe toernooiweek in PlaySunny

Nieuwe toernooiweek in PlaySunny

Er is een nieuwe toernooiweek aangebroken in PlaySunny. Vandaag begint het eerste toernooi van de week om 8.46 uur. Tot middernacht is er de tijd om de beste speler te worden. Op maandag is Twin Spin Deluxe het videoslot dat gedurende de hele dag centraal staat. De beste netto winst levert de hoogste prijs van het eerste toernooi van deze week op. Minimale rondes voor deelname om te spelen is twintig spins. Alle prijzen zijn cashprijzen en kennen dus geen rondspeelvoorwaarden. Wie het vandaag niet lukt om de toernooiwinnaar te worden, heeft morgen weer een kans. Dan staat Jungle Spirit als videoslot van het tweede toernooi van deze week centraal.

 

Dit toernooi gaat om klokslag middernacht van start en duurt 24 uur. Dat geldt overigens ook voor de rest van de toernooien deze week. Op woensdag krijgen spelers de kans om op het videoslot Guns N Roses het beste beentje voor te zetten. Een dag lager is Starburst aan de beurt gevolgd door Koi Princess op vrijdag. Wie dan ook nog zin heeft om in het weekend deel te nemen aan het toernooi, speelt op Bloodsuckers 2 op zaterdag. De nieuwe toernooiweek wordt afgesloten met het Hotline videoslot toernooi. De hoogste te winnen prijs is 50 euro cash en de tweede prijs is 25 euro. Iedere dag zijn er uiteraard nieuwe mogelijkheden om hoog te eindigen. De beste netto winst telt en wie als derde eindigt, ontvangt 15 euro aan cash. Er zijn verder nog prijzen te winnen van 10 euro en 5 euro.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8325 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6986 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5447 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5132 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3504 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3874 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3836 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4197 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles