VIP lounge van SlotsMagic

VIP lounge van SlotsMagic

Het nieuwe jaar leent zich perfect om eens met een ander online casino kennis te maken door er een account te openen en te gaan gokken. Dan is het ook meteen ideaal om onderdeel te worden van een VIP programma. Dat biedt spelers namelijk vele voordelen die bij terugkerende bezoeken alleen maar groter worden. Zo heeft SlotsMagic een speciale VIP lounge voor spelers beschikbaar.

 

Er zijn voor iedereen die onderdeel uitmaakt van de VIP lounge voordelen te halen. Bijvoorbeeld bij het klimmen naar een volgend level. Dan zijn er gratis bonussen om uit te dellen. Spelers verdienen met het online gokken telkens VIP points en het aantal daarvan bepaalt het actuele level. Voor het gokken op videoslots geldt bijvoorbeeld dat er steeds 1 punt achter de naam van de speler komt bij een inzet van 20 euro. Er zijn diverse levels om steeds verder te komen.

 

Bij een aantal tot 400 maandelijkse VIP points komt de speler op het Bronze level terecht. Is dat aantal gelegen tussen 401 en 1000 dan is er sprake van toetreding tot het Silver level. Bij het bereiken van het Gold level met minimaal 1001 punten geldt dat de eerste bonus van 20 euro aan de speler wort verstrekt. De bonussen worden steeds hoger naarmate een hoger level wordt bereikt. Bij een Platinum level die de speler bereikt met 2001 punten geldt al een bonus van 50 euro. De hoogste bonus is 500 euro en krijgen spelers die meer dan 80001 punten hebben verzameld. Daarnaast zijn er overigens nog vele andere voordelen.


Meest gespeelde gokkasten
 • Bells on Fire
  8308 x gespeeld Bells on Fire
 • Simply Wild
  6965 x gespeeld Simply Wild
 • Allways Fruits
  5425 x gespeeld Allways Fruits
 • MultiPlayer Fruits4real
  5103 x gespeeld MultiPlayer Fruits4real
Bekijk alles
Nieuwste gokkasten
 • Pinocchio
  3483 x gespeeld Pinocchio
 • Money Honey
  3854 x gespeeld Money Honey
 • Golden gate
  3816 x gespeeld Golden gate
 • Double Sixteen
  4178 x gespeeld Double Sixteen
Bekijk alles